0312 419 54 30
Oz Hotels Antalya Hotel Resort & SPA
Oz Hotels Antalya Hotel Resort & SPA
 
Giriş Tarihi:
Çıkış Tarihi:
Yetişkin:
Çocuk:
Çocuk Yaşı:
Çocuk Yaşı:


 
  •  

    Oz büyüsü devam ediyor, gözlerinizi, gerçekliği tartışılır bir dünyaya alıştırın. Her yerinde hemen deniz, hemen eğlence. Sırtı mavi bir huzura yüzü eğlence dolu bir cangıla bakan bir dünya. Şehrin Akdeniz’li kalabalığına ya da Akdeniz’in sessiz sularına... Hangisine kanatlanmak istersiniz.

    “Oz Büyücüsü”nün hikayesindeki gibi mutlu bir “eve dönüşü” sadece yoldaki deneyimler belirler.


    Antalya’nın kalbinde, tabiat harikası falezlerin üzerinde, göz alıcı manzarasıyla benzersiz bir şehir oteli... Şehrin ritmini ve enerjisini doyasıya yaşayacağınız, eşsiz bir lokasyona sahip tesis, Antalya Havalimanı’na sadece 12 km mesafede. Antalya Otel’in üstün hizmet kalitesiyle tüm seyahatleriniz unutulmaz bir tatile dönüşecek.

    Antalya’da sizi bekleyen bir eviniz var! İnce ayrıntılarla zenginleşen, konforlu ve lüks 150 oda... Seyahatlerinizi özelleştiren alternatifli konaklama seçenekleri... Ve en önemlisi; mutluluğunuza adanmış benzersiz hizmet kalitesi. Antalya Otel’de kendinizi evinizde hissedecek, benzersiz bir konaklama deneyiminin kahramanı olacaksınız.


    Standart Oda

    35 m2’lik bir alana sahip olan Antalya Hotel Standart Odaları; geniş ve ferah alanıyla siz değerli misafirlerimize standartları uçlarda yaşatıyor!

    Toplam 380 adet Standart Odamızda yer alan oturma alanları ile Akdeniz’in turkuaz rengi ve yeşilliğinin buluştuğu manzarasının tadını çıkartın!


    Dünya mutfaklarının en lezzetli tarifleri, sanat eseri inceliğiyle hazırlanıyor. Misafirlere saygının benzersiz ifadesi; kusursuz sunum, unutulmaz tatlar ve bitmesini istemeyeceğiniz bir lezzet yolculuğu. Seyahatlerinize keyif katacak lezzetleri deneyimlemeye davetlisiniz.

    Seyahatlerinizde huzura zaman açın. Programınıza, masaj ve terapilerle gelen sağlığı da ekleyin. Kaliteli bir yaşamın yolu ruhsal ve bedensel dengeden geçiyor. Antalya Otel Spa Merkezi’nin mistik atmosferi içerisinde huzuru bulacak, uzmanların ellerinde yenilenecek, tüm streslerinizden arınmanın hazzını yaşayacaksınız.



    Otel Konumu

     
  • Dönem
    Kişi Başı
    İlave Yatak
    Tek Kişi
    1. Çocuk
    2. Çocuk
     

     
     
×
İletişim Bilgileri
Meşrutiyet Cad. 11/8 Kızılay / Ankara
Telefon : (0 312) 419 54 30
bilgi@hollytur.com
Gizlilik Garantisi
taksit imkanı
İnternette Güvenli Alışveriş
http://www.hollytur.com sitemiz Rapid SSL tarafından sağlanan 128 bit SSL Sertifikası ile korunmaktadır.
Copyright © 2019. Met-Ay Turizm Yazılımları All right reserved.